Workshops

Workshops

Wij hebben ervaring in alle facetten omtrent digitalisering en geven 1 op 1 of in groepsverband gezellige workshops om eenieder eigen doelstelling te helpen bereiken. Wees online actief en blijf ontwikkelen!

Wij creëren een gezellig leeromgeving om alle deelnemers pro-actief mee te laten doen met de gegeven workshops en zo het gehele spectrum omtrent online marketing, websites en social media onder de knie te krijgen. Beginnend bij het coderen tot en met online zetten van een website, die tevens Google vriendelijk is, gekoppeld is aan social media en jouw merk goed profileert. Wij zijn trots op het feit dat onze experts al tientallen deelnemers heeft weten te helpen om zichzelf te ontwikkelen op verschillende gebieden en de maatschappij helpt bij de digitale tijdperk anno nu!

Wij beschikken over de expertise om alle onderwerpen omtrent online marketing en digitalisering te behandelen en zijn de benodigde middelen aanwezig om alle deelnemers op stap te helpen. Wij geven 1 op 1 of in groepsverband bij je of bij ons op locatie workshops over: e-commerce-georiënteerde website, Google vriendelijke websites, interne platforms, social media marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mail marketing, conversie marketing, online adverteren en nóg veel meer. Wij kunnen samen met jou werkelijk elk type ontwikkeling behandelen.

Webshop opzetten

Wij hebben innovatieve, succesvolle workshops om webshop omgevingen te ontwikkelen om producten en/of diensten online te verkopen.

WordPress CMS gebruiken

Wij geven workshops over het opzetten en beheren van een WordPress CMS website die erg gebruiksvriendelijk en snel te leren is.

Intern platform bouwen

Het ontwikkelen en onderhouden van een intranet omgeving voor jouw team en klanten om snel gegevens met elkaar te delen.

Social media marketing

Samen kijken we naar de oneindig mogelijkheden van social media en gaan we aan de slag op verschillende platformen.

Email marketing

Nieuwsbrieven ontwikkelen en versturen is een vak apart, daarom leren wij jou de beste technieken hiervoor.

Zoekmachine optimalisatie

Het ontwikkelen van een website en deze goed laten scoren op zoekresultaten is belangrijk! Wij leren het je.

Vertel ons meer over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om een kwalitatieve workshop te houden

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen