Pay Per Click Management

Online adverteren

Online adverteren heeft een instant effect en geeft uw merk een veel groter bereik omdat u direct zichtbaar bent op alle zoekmachines.

Onze campagne strategieën zijn volledig ontworpen om de behoeften van onze klanten tegemoet te komen. Wij bieden up-to-date advertentie diensten zoals; AdWords, Video Advertising, Display advertenties, PPC Remarketing en Social Advertising.

Ons werk is gericht op het behalen van de business doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij beheren dagelijks de campagnes van onze klanten en monitoren voortdurend de biedprijzen en het vastgestelde budget om ervoor te zorgen dat we het maximale ROI behalen.

Onze uitstekende resultaten zijn het gevolg van de complexe aanpak met een gedetailleerd overzicht van het bedrijfsleven en de aspiraties van onze klanten voor online adverteren.

Google AdWords

Haal met uw website een positieve ROI dankzij ons geavanceerd PPC marketing. Besteed uw geld verstandig - maak gebruik van de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame door ons team.

PPC Re-marketing

Wijzig uw waardevolle 'potentiële klanten' in 'trouwe klanten'. Ons team bestaat uit professionals dat u zal helpen om een strategie te ontwikkelen om potentiële klanten in contact te laten komen met u.

Social Advertising

Wilt u de imago en doelgroep/netwerk van uw bedrijf verbeteren en/of vergroten? Wij ontwikkelen een op maat gemaakt social marketing strategie om uw doelen te bereiken.

Display Advertising

Wij bieden display marketing strategieën zodat uw bedrijf snel naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies krijgt. Wij beheren succesvol direct respons campagnes en naamsbekendheid campagnes.

Video Advertising

Wij zijn experts in de meest veelbelovende online advertising formats en ons team staat klaar om u te helpen zich te onderscheiden van uw concurrenten door het maken van video-advertenties die er voor zorgen dat uw naamsbekendheid zal toenemen.

Wij hebben genoeg ervaring om revolutionaire campagnes te maken in o.a. Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Enkele projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons over uw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen