Digital Consultancy Services

Lezing

Wij hebben een aanpak voor het vormgeven van digitale strategieën van onze klanten die resulteren in het bepalen van prioriteiten, kosteneffectieve oplossingen die een meetbare return on investment (ROI) leveren ontwikkeld.

Wij geven lezingen over digitale strategieën met als doel: delen van kennis. De volgende onderwerpen komen o.a. aan te pas; het verhogen van een merknaam/naamsbekendheid, het stimuleren van de omzet, het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van de kosten, de opleiding van de medewerkers en hoe te communiceren met (potentiële) klanten. Het behalen van de (commerciële) marketing doelstellingen is een belangrijke prioriteit, maar hoe kan je dit realiseren zonder te veel geld uit te geven?

Wij zijn trots op ons verregaande kennis over verschillende markten/branches en beschikken over de ervaringen om innovatieve, revolutionaire theorieën en toonaangevende digitale en creatieve oplossingen te delen. Wij bieden onze klanten lezingen over onze ervaringen in de markten/branches en delen onze succesformules die uitstekende resultaten heeft opgeleverd.

Onze lezingen worden gewaardeerd doordat wij het delen van kennis als centraal stellen en altijd een passend stof hebben voor ieder bedrijf én (hoge)scholen/universiteiten. Wij geven tevens workshops en cursussen om de ontwikkeling in digitalisering te motiveren.

Effective Digital Consultancy Strategy

Voor het verkrijgen van een diepgaand inzicht van jouw product en/of dienst, klanten, behoeften van jouw bedrijf en zakelijke doelstellingen zullen onze digitale consultants (groeps)interviews houden. Onze experts zullen vervolgens een passende lezing ontwikkelen en deze vormgeven met innovatieve en effectieve digitale oplossingen om je een voorsprong op jouw concurrenten te geven. Wij identificeren jouw KPI's en verbinden deze met een marketingstrategie en bespreken samen met je over een digitale marktverovering en geven jouw team een lezing over de know-hows.

Wij kunnen studenten lezingen geven over de professionele wereld van digitalisering en hoe zij het beste online de consumenten kunnen profileren, het bijhouden van bezoekers gedrag en leren hoe consumenten omgaan met merken online. Onze experts geven inzicht in onderwerpen als: Google vriendelijke websites, zoekmachine optimalisatie en het beïnvloeden van de bezoekersgedrag op websites. Tevens zullen wij de voordelen én nadelen over online adverteren toelichten. Op verzoek kunnen wij ook andere onderwerpen toevoegen aan ons agenda. Het is altijd een teamwerk en samen kunnen we voor een informatieve en kwalitatieve lezing zorgen.

Effective Digital Consultancy Strategy

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om een kwalitatieve lezing te geven

Neem snel contact met ons op om samen de meest toonaangevende digitale strategieën te bespreken om vervolgens kennis met elkaar te delen.

Wat anderen zeggen