Cursus

Cursus digitalisering

Bij een succesvol bedrijfsstrategie is digitalisering onmisbaar, onze experts leggen het je uit.

Een allesomvattend cursus

Wij geven een allesomvattend cursus over digitalisering en behandelen verschillende onderwerpen voor ondernemers/particulieren en op (hoge)scholen/universiteiten. Hoe wordt een website opgezet, het belang van zoekmachine optimalisatie en wat is het effect van social media? Alles wordt behandeld!

Er zijn nog geen boeken over geschreven en zijn er ook nog geen cursussen over te vinden. Vooral op de (hoge)scholen/universiteiten is het een groot gemis, terwijl online activiteiten bij een marketingstrategie onmisbaar zijn. Wij geven hierdoor, vooral aan de opkomende generatie en eenieder die er geïnteresseerd is, de succesformule omtrent digitalisering en het effect van online marketing. Al het denkbare én het ondenkbare wordt behandeld, het populaire 'out-of-the-box' denken is een belangrijk begrip binnen ons cursuspakket en leren wij de deelnemers het belang van een juist bedrijfsdoelstelling en het toepassen van online marketing in het bedrijfsleven.

Effective Web Development Solutions

Wij zijn erg betrokken bij alle deelnemers en behandelen alle vragen omtrent digitalisering. Aan de hand van de wensen kunnen we bijvoorbeeld vanaf het begin van de cursus gezamenlijk een website opzetten, essentie van zoekmachine optimalisatie (SEO) uitleggen, social media platformen en de verschillende aanpakken ervan bestuderen en het nut van e-mail marketing (nieuwsbrieven) hoe te creëren toelichten.

Doorlopend strategisch management

De cursussen die wij geven zijn bedoeld om direct in het bedrijfsleven toe te passen en het creëren van een effectieve online strategie.

Marketing strategie opzetten en beheren

Wij leren alle deelnemers hoe zij een succesvol (online)marketing strategie kunnen opzetten en deze effectief toepassen op verschillende projecten.

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om een informatieve cursuspakket te ontwikkelen

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen