E-mail Marketing

E-mail Marketing

Wij creëren op maat e-mail marketing campagnes voor verschillende doelgroepen. Met nieuwsbrieven verspreid je nieuws over jouw merk en je behoudt de interactie met jouw (potentiële)klanten op een efficiënte en meetbare manier.

Er zijn meerdere online marketing technieken en e-mail marketing moet je zeker ook overwegen. Het zorgt op een effectieve manier verbinding met jouw doelgroep, zodat je een perfecte Return On Investment hebt. Bereik jouw huidige en potentiële klanten en houdt ze up-to-date over jouw merk met de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Onze marketeers zullen je overtuigen dat e-mail marketing een successleutel is voor jouw bedrijf, met name voor de ROI en voor het ontwikkelen van een langdurig winstgevend klandizie. Dit is ook de reden waarom wij een gepersonaliseerde, marktspecifiek en gericht e-mail marketing campagnes opzetten. Het is van belang om voor een verhoging in merkbekendheid en conversie leidend verkeer te ontwikkelen.

Onze experts maken gebruik van de meest moderne technieken, innovatieve strategieën, efficiënte implementatie om meetbare resultaten te creëren voor jouw bedrijf. of organisatie.
Samen zetten we je unieke e-mail marketing strategie op of indien je alleen ondersteuning wenst met bijvoorbeeld het ontwerpen van een nieuwsbrief template en/of tracking & rapportering, kunnen wij je ook van dienst zijn.

Innovatieve e-mail marketing strategiën

Ons team zal samen met jou de meest innovatieve strategieën ontwikkelen om jouw doelgroep van informatie te voorzien met passende nieuwsbrieven.

E-mail marketing campagnes

Ons team staat klaar om voor jou te ontwerpen, ontwikkelen en vestrekken van een nieuwsbrief template voor de communicatie met jouw doelgroep en tevens beheren wij jouw volledige e-mail marketing campagne met als doel het verhogen van je omzet en naamsbekendheid.

Nieuwsbrief design

Onze creatieve ontwerpers realiseren voor je nieuwsbrief templates die leesbaar zijn in alle e-mail programma's zoals Gmail, Hotmail, Live, Outlook en webmails. Onze professionele ontwerpers zullen jouw bericht tot leven brengen en de betrokkenheid van je doelgroep bij jouw merk verhogen.

Bijhouden én rapporteren

Wanneer wij aan de slag mogen voor jouw bedrijf of organisatie, zul je van ons maandelijks een rapportage ontvangen over de belangrijkste aspecten van jouw e-mail marketing campagne, zoals aantal; nieuwe aanmeldingen, mails geopend, verkeer naar website en social media platformen.

Wij verzorgen alles; beginnend met een passende template tot een gedetailleerd rapportage van jouw e-mail campagnes.

Verhoog jouw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. Onze succesformule combineert strategie, implementatie en tracking op een correcte manier.

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om jouw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen