E-mail Marketing

E-mail Marketing

Wij creëren op maat e-mail marketing campagnes voor verschillende doelgroepen. Met nieuwsbrieven verspreid u nieuws over uw merk en behoudt u de interactie met uw (potentiële)klanten op een efficiënte en meetbare manier.

Er zijn meerdere online marketing technieken en e-mail marketing moet u zeker ook overwegen. Het zorgt op een effectieve manier verbinding met uw doelgroep, zodat u een perfecte Return On Investment heeft. Bereik uw huidige en potentiële klanten en houdt ze up-to-date over uw merk met de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Onze marketeers zullen u overtuigen dat e-mail marketing een successleutel is voor uw bedrijf, met name voor de ROI en voor het ontwikkelen van een langdurig winstgevend klandizie. Dit is ook de reden waarom wij een gepersonaliseerde, marktspecifiek en gericht e-mail marketing campagnes opzetten. Het is van belang om voor een verhoging in merkbekendheid en conversie leidend verkeer te ontwikkelen.

Onze experts maken gebruik van de meest moderne technieken, innovatieve strategieën, efficiënte implementatie om meetbare resultaten te creëren voor uw bedrijf. of organisatie.
Samen zetten we uw unieke e-mail marketing strategie op of indien u alleen ondersteuning wenst met bijvoorbeeld het ontwerpen van een nieuwsbrief template en/of tracking & rapportering, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Innovatieve e-mail marketing strategiën

Ons team zal samen met u de meest innovatieve strategieën ontwikkelen om uw doelgroep van informatie te voorzien met passende nieuwsbrieven.

E-mail marketing campagnes

Ons team staat klaar om voor u te ontwerpen, ontwikkelen en vestrekken van een nieuwsbrief template voor de communicatie met uw doelgroep en tevens beheren wij uw volledige e-mail marketing campagne met als doel het verhogen van uw omzet en naamsbekendheid.

Nieuwsbrief design

Onze creatieve ontwerpers realiseren voor u nieuwsbrief templates die leesbaar zijn in alle e-mail programma's zoals Gmail, Hotmail, Live, Outlook en webmails. Onze professionele ontwerpers zullen uw bericht tot leven brengen en de betrokkenheid van uw doelgroep bij uw merk verhogen.

Bijhouden én rapporteren

Wanneer wij aan de slag mogen voor uw bedrijf of organisatie, ult u van ons maandelijks een rapportage ontvangen over de belangrijkste aspecten van uw e-mail marketing campagne, zoals aantal; nieuwe aanmeldingen, mails geopend, verkeer naar website en social media platformen.

Wij verzorgen alles; beginnend met een passend template tot een gedetailleerd rapportage van uw e-mail campagnes.

Verhoog uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. Onze succesformule combineert strategie, implementatie en tracking op een correcte manier.

Vertel ons over uw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen