Web Design Services

Onderhoud

Je hebt net een nieuw website laten maken en je wilt een aantal kleine wijzigingen uitvoeren. Dit zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven toch tegen problemen aan. Je weet niet hoe je de wijzigingen kunt uitvoeren of je hebt er simpelweg geen tijd voor.

Jouw bezoekers zullen je geen tweede kans geven!

Wij kunnen je helpen bij het onderhouden van jouw website, door jouw website bijvoorbeeld te voorzien van een gebruikersvriendelijke CMS of wij kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kan je denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe lay-out, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

 

Lay-out aanpassingen

Beveiligen en updaten

Mobiel/tablet vriendelijk

Wat wordt er onderhouden?
Het kan zijn dat je teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou je onderhoud verrichten als je geen wijzigingen hebt? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht jouw website anders weergeven dan je zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig de site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contact formulier of de melding “Deze pagina kan niet worden gevonden”.

Waarom onderhouden door MD Webbureau?
Indien je op (on)regelmatige basis aanpassingen wilt verrichten, nemen wij dit werk graag voor je uit handen. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan voor een periode van één jaar. Ons uitgangspunt is om onderhoud zo simpel mogelijk te houden. Daarom vind je geen kleine lettertjes en geen stilzwijgende verlengingen.

Wat kost onderhoud bij MD Webbureau?

De kosten zijn natuurlijk erg belangrijk en wij geven dan ook altijd vooraf de prijs van de te maken kosten. Dat betekent dat we samen met je gaan kijken wat er aangepast moet worden en wij geven dan in detail aan wat elk onderdeel kost. Zo kan je zelf bepalen wat je laat aanpassen.

Elk project is weer anders met zijn eigen doelen, doelgroep, en mogelijkheden. Onze benadering van projecten start met een diepgaande analyse.

Enkele projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om jouw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen