Content Marketing Strategy

Content Marketing Strategie

Voor elk project zetten wij weer een op maat ontwikkeld strategie in. Onze ervaren copywriters weten precies hoe je met woorden kunt verkopen.

Met content strategie verhoog je de betrokkenheid van jouw bezoekers/klanten. De kunst is om het maximale uit de kennis te halen. Met probleemoplossend, kwalitatief en relevante informatie gericht op jouw doelgroep profileert je zichzelf als een expert. Het heeft invloed op het gedrag van de bezoekers en als doel het stimuleren van de verkoop en het verhogen van de interactie tussen jouw bedrijf en klant.

Een content strategie is per definitie doelgroepgericht. Het is de bedoeling dat de content aansluit op de behoeften van de doelgroepen. De klant moet centraal gesteld worden…beter nog: stel het probleem van de klant centraal! Of u kiest er voor om een behoefte te creëren met de content. Wij zijn in staat de ‘problemen’ van de klant goed te benoemen, kunnen het duidelijk weergeven en de oplossingen goed verwoorden.

De zichtbaarheid in de zoekmachines en de conversie van jouw website zal stijgen aan de hand van een diepgaande analyse voor content.

Persbericht

Een belangrijk gebeurtenis wil je met de wereld delen en hiermee weer nieuwe kansen creëren. Onze copywriters zullen jouw gebeurtenis professioneel en foutloos verwoorden.

Stijging in zoekwoorden

Wij zetten een blogplan voor je op en creëren landingspagina's met de zoekwoorden waar je mee gevonden wilt worden. Hiermee zul je meer relevante bezoekers krijgen.

Content Strategie

Onze copywriters zorgen ervoor dat je zich online als een expert kunt profileren en hiermee een sterk beeld geeft aan jouw bezoekers en meer commerciële kansen creëert.

Interviews

Wordt dé informatiebron binnen jouw branche door het houden en delen van interviews van experts. Hiermee bereik je een groot publiek en creëert meer commerciële kansen.

Blog bijhouden

Om een catalogus van content te maken die snel wordt geïndexeerd bij de zoekmachines, adviseren wij om minimaal 1 tot 3 keer per week een artikel te schrijven voor jouw weblog.

Vertalingen

Wil je een groter publiek bereiken maar spreken deze verschillende talen? Wij werken met gediplomeerde vertalers die zeer snel professioneel aan het werk gaan.

110+

Artikelen geschreven

150+

Stijging in zoekwoorden

40+

Successvolle content strategieën

35+

Interviews gehouden

Wij zijn ons bewust over het belang van een succesvolle content strategie, dit is dan ook de reden dat wij niet alleen simpel en informatieve teksten schrijven, maar boeiende en overtuigende stukken schrijven, dat interesse bij jouw bezoekers aanwakkeren. Wij ontwikkelen voor elk project weer een uniek content strategie.

Effective Copyrighting

Wij realiseren content dat internet gebruikers zal overtuigen om door te klikken naar jouw website en vervolgens hen aandacht te houden op jouw diensten/producten. Onze copywriters weten heel goed hoe ze woorden jouw diensten/producten en/of speciale promoties te verkopen.

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om jouw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen