Webhosting

Webhosting

Webhosting is het verhuren van schijfruimte met bijbehorende eigenschappen. Deze vorm van webhosting wordt ook wel shared hosting genoemd, omdat uw website met meerdere websites op een server staat.

Als u uw website via webhosting bij MD Webbureau wilt onderbrengen, regelen wij dit snel voor u. Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd een pakket dat bij u past. Zoals we hierboven al hebben omschreven, is webhosting een vorm van hosting waarbij meerdere websites gebruikmaken van 1 server. Dit heeft als logisch gevolg dat webhosting weinig kosten met zich meebrengt.

Het is niet noodzakelijk bij webhosting dat u over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt in handen van MD Webbureau. De geavanceerde servers die MD Webbureau voor webhosting in gebruik heeft, zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar.

Het is dan ook mogelijk om met vragen over webhosting 7 dagen per week bij MD Webbureau aan te kloppen. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat de webhosting waar u gebruik van maakt, optimaal is beveiligd.

Uw eigen .nl-domeinnaam kost nu het eerste jaar slechts €8,95
Voor een .eu / .be / .com / .net / .org / .biz / .info domeinnaam betaalt u nu het eerste jaar slechts €13,95
U kunt uw domeinnaam hier aanvragen.

Vertel ons over uw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen