Webhosting

Webhosting

Webhosting is het verhuren van schijfruimte met bijbehorende eigenschappen. Deze vorm van webhosting wordt ook wel shared hosting genoemd, omdat jouw website met meerdere websites op een server staat.

Als je jouw website via webhosting bij MD Webbureau wilt onderbrengen, regelen wij dit snel voor je. Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en er is altijd een pakket dat bij je past. Zoals we hierboven al hebben omschreven, is webhosting een vorm van hosting waarbij meerdere websites gebruikmaken van 1 server. Dit heeft als logisch gevolg dat webhosting weinig kosten met zich meebrengt.

Het is niet noodzakelijk bij webhosting dat je over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt in handen van MD Webbureau. De geavanceerde servers die MD Webbureau voor webhosting in gebruik heeft, zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar.

Het is dan ook mogelijk om met vragen over webhosting 7 dagen per week bij MD Webbureau aan te kloppen. Daarnaast kunnen wij je verzekeren dat de webhosting waar je gebruik van maakt, optimaal is beveiligd.

Jouw eigen .nl-domeinnaam kost nu het eerste jaar slechts €8,95
Voor een .eu / .be / .com / .net / .org / .biz / .info domeinnaam betaal je nu het eerste jaar slechts €13,95
Je kan jouw domeinnaam hier aanvragen.

Vertel ons over jouw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om jouw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen