Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie SEO

Er zijn verschillende manieren om hoger te scoren in de organische zoekresultaten. Voor elke website en voor de verschillende belangrijke zoekwoorden zijn verschillende technieken in te zetten.

Tijd om uw klantenkring een boost te geven? Een Google-proof website zorgt voor meer klandizie. Meer over de mogelijkheden van zoekmachine marketing kunt u aanvragen met een vrijblijvende offerte.

Organisch resultaten

Gericht en strategisch opgestelde promoties zijn werkelijk van groot belang voor het bereiken, verbeteren en onderhouden van uw zichtbaarheid in de zoekmachines.

On-page SEO

Stel uw website Google vriendelijk op om goed gevonden te worden. Ons team van experts staan klaar met de beste oplossingen die uw rankings zal stimuleren en verbeteren.

Link Building

Essentieel onderdeel van een succesvolle SEO-strategie is de link profiel van uw website, met een kwalitatief link profiel wordt u beter gevonden.

Wat levert zoekmachine optimalisatie u op?

Bij zoekmachine optimalisatie worden verschillende technieken gebruikt die er voor zorgen dat een website een hoge positie in de zoekmachine behaalt. Hierbij gaat het om hoog scoren in de ‘normale’ zoekmachine resultaten, ook bekend als de organische zoekresultaten of ‘het linker rijtje resultaten’. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel ‘search engine optimization’ (SEO) genoemd.

Zoekmachine optimalisatie is een online marketing instrument welke er toe zal leiden dat u meer geïnteresseerde bezoekers op uw website zal krijgen. Meer potentiële klanten zullen uw website dus vinden. Zoekmachine optimalisatie zal zorgen voor een langdurig resultaat in de zoekmachines. Dit in tegenstelling tot zoekmachine advertising, welke alleen op korte termijn werkt. Zoekmachine optimalisatie werkt langdurig door dat o.a. de techniek, structuur en content van de website zoekmachine vriendelijk gemaakt is.

83%

Groei in organisch zoekresultaten

42%

Gemiddeld bounce rate

38%

Stijging in tijd op website

21%

Pagina's per sessie

Zoekwoorden/Keyword analyse

Belangrijk in een SEO-strategie zijn de gekozen zoekwoorden. Ons team van experts bepalen samen met u de zoekwoorden zodat u beter gevonden wordt en meer omzet behaald.

Uitgebreide rapporten

Wij houden u op de hoogte met een gedetailleerde rapport met de behaalde resultaten van uw SEO-strategie, zoals: aantal bezoekers, positie zoekwoorden en andere activiteiten.

Enkele projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons over uw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen