Logo ontwerp

Logo ontwerp

Elk logo is uniek en op maat voor uw merk.

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (uw klanten) moet aanspreken. Bij MD Webbureau hebben wij dit als geen ander begrepen en het is dan ook geen verrassing dat u bij ons terecht bent gekomen.

Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren een logo heeft dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.
Om de prijs hoeft u het echt niet te laten, het logo ontwerp kost slechts €75,00 exclusief btw. Een eerlijke prijs voor professionele kwaliteit!

Logo ontwerp

Het goedkoopste logo ontwerp en toch een goede kwaliteit en unieke uitstraling vindt u nergens anders. MD Webbureau streeft ernaar om uw opdracht zo snel mogelijk uit te voeren en bent u niet tevreden, kan de opdracht zonder problemen worden geannuleerd.

Juist omdat wij snel te werk gaan en toch goede en professionele producten leveren, kunnen wij de kosten erg drukken. Lagere kosten betekent bij ons dat de prijs voor u als klant ook omlaag gaat. Wij noemen dat een eerlijke prijs en hopen daarmee dat u in de toekomst vaker een beroep op ons zult doen.

logo design

Vertel ons over uw project

Wij bieden dan 100% tevredenheidsgarantie, wij ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

Wilt u een op maat logo laten ontwerpen? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wat anderen zeggen