Zoekmachine optimalisatie

No Comments

Wat is zoekmachine optimalisatie?

gevonden wordenBij zoekmachine optimalisatie worden verschillende technieken gebruikt die er voor zorgen dat een website een hoge positie in de zoekmachine behaalt. Hierbij gaat het om hoog scoren in de ‘normale’ zoekmachine resultaten, ook bekend als de organische zoekresultaten of ‘het linker rijtje resultaten’. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel ‘search engine optimization’ (SEO) genoemd.

Steeds meer mensen zoeken naar geschikte websites via zoekmachines. Wanneer uw website hoog staat in de zoekresultaten van de zoekmachine, is de kans groter dat geïnteresseerde mensen uw website vinden. Dus wilt u ook hoog scoren in de zoekmachines? Neem dan contact op met MD Webbureau om de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie voor uw website door te spreken.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Er zijn verschillende manieren om hoger te scoren in de organische zoekresultaten. Voor elke website en voor de verschillende belangrijke zoekwoorden zijn verschillende technieken in te zetten. MD Webbureau gebruikt o.a. de volgende optimalisatie technieken:
[st_unordered listicon=”success”]

 • Optimalisatie van de structuur en techniek van de website.
 • Het verkrijgen van links naar de website o.a. door het aanmelden van de website bij relevante startpagina’s en andere websites.
 • Het bepalen van relevante zoekwoorden d.m.v. onderzoek.
 • Het bijhouden van de positie in de zoekmachine op relevante zoekwoorden.
 • Het aanpassen van de content van de website n.a.v. de relevante zoekwoorden.
 • Het bepalen van het aantal bezoekers van de website vóór en ná het starten van de zoekmachine optimalisatie.
 • Als u eenmaal hoog staat in de zoekmachine is het belangrijk om deze positie te behouden. Daarom is zoekmachine optimalisatie op maandelijkse basis aan te raden.

[/st_unordered]

Wat levert zoekmachine optimalisatie u op?

Zoekmachine optimalisatie is een online marketing instrument welke er toe zal leiden dat u meer geïnteresseerde bezoekers op uw website zal krijgen. Meer potentiële klanten zullen uw website dus vinden.
Zoekmachine optimalisatie zal zorgen voor een langdurig resultaat in de zoekmachines. Dit in tegenstelling tot zoekmachine advertising, welke alleen op korte termijn werkt. Zoekmachine optimalisatie werkt langdurig door dat o.a. de techniek, structuur en content van de website zoekmachine vriendelijk gemaakt is.

Met zoekmachine marketing kunt u het volgende bereiken

[st_unordered listicon=”success”]

 • Meer geïnteresseerde bezoekers op uw website.
 • Meer conversie (aanvragen, aankopen, reacties, enz.)
 • Een prominente plaats in de normale zoekmachine resultaten.
 • Uw organisatie, product of diensten krijgt meer aandacht doordat u hoog staat in de zoekmachine resultaten.

[/st_unordered]

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.