SEO analyse

No Comments

Search engine Optimization

seo analyseSEO (Search engine Optimization) is een belangrijk onderdeel voor elk organisatie dat beter vindbaar wilt zijn op internet. Een doelgerichte SEO kan voor meer klandizie zorgen. Om uw SEO strategie te kunnen bepalen voor het digitaal platform zou u als eerst een SEO analyse moeten laten uitvoeren.

 

 

 

Wat houdt een SEO analyse in?

Met een SEO analyse wordt er van o.a. de volgende punten een analyse gemaakt om de mogelijkheden van uw website te bekijken:
[st_unordered listicon=”success”]

  • zoekwoorden analyse;
  • concurrentie analyse;
  • keyword effectiveness index (KEI);
  • posities in Google nu;
  • CSS validatie;
  • permalinks structuur (links in de adresbalk);
  • XHTML Validatie;
  • kopteksten;
  • titel en meta tags.

[/st_unordered]

seo analyse

Wat bereik ik met een SEO analyse?

Met een SEO analyse kunt u direct uw kansen in het digitale platform zien en doelgericht opereren. Met een SEO analyse weet u direct waar verbeteringen nodig zijn en hoe u beter vindbaar kunt zijn. Dankzij de analyse kunt u de juiste zoekwoorden kiezen en de website optimaliseren en onderhouden om vindbaar te blijven en niet genoeg te nemen met slechts tijdelijke successen (toevallen).

SEO analyse laten maken

Om uw strategie voor het digitaal platform te realiseren, zou het een juiste beslissing zijn om eerst een SEO analyse te laten maken door ons. Met ons gespecialiseerde SEO professionals en ons uitgebreide software pakket kunnen wij binnen 1 dag uw website analyseren. U krijgt direct van ons te horen waar uw kansen liggen en hoe u beter vindbaar kunt zijn. Dit noemen wij ‘Advies op maat met Hoogstaande service’.

Wat kost een SEO analyse?

MD Webbureau biedt zijn diensten altijd betaalbaar en concurrerend. Wij hanteren prijzen die lager zijn dan markt conform zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. U kunt kiezen uit 2 pakketten:
[st_row][st_column6]Pakket 1: Snelle SEO analyse €75,-
Met deze analyse worden de zoekwoorden en de concurrentie geanalyseerd. Hiermee krijgt u een beeld van de door u gekozen zoekwoorden en kunt u deze eventueel aanpassen aan de hand van de concurrentie analyse. Zo kunt u de juiste zoekwoorden voor uw website gebruiken.[/st_column6][st_column6]Pakket 2: Uitgebreide SEO analyse €125,-
Bij deze pakket worden alle eerder genoemde punten opgenomen en geanalyseerd. Dankzij deze analyse hebt u een uitgebreid beeld van uw website en kunt u de benodigde verbeter acties ondernemen om optimaal vindbaar te zijn.[/st_column6][/st_row]

 

U kunt de volledige zoekmachine optimalisatie uiteraard ook aan ons overlaten. Dan zorgen wij voor het onderhoud en optimalisatie van uw website voor een vast prijs per maand.

Neem snel vrijblijvend contact met ons op en wees succesvol online!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.