Een Google-proof website

No Comments

Een ‘Google-proof’ website laten maken

SEO Target - Search engine optimization
Een Google-proof website, hoe moet dat nou? Dit is een bekend vraag binnen MD Webbureau. Vele mkb’ers en zzp’ers willen niet al te veel geld besteden aan een website. Waarom zou je ook, als je buurjongen ook een website kan maken? Tegenwoordig kan iedereen wel een website ontwerpen, toch? Nee, toch niet helemaal. Wij komen ze vaker en vaker tegen, websites die in flash zijn opgebouwd en voorzien zijn van allerlei toeters en bellen. Zien er mooi uit, maar worden niet tot zeer slecht gevonden door zoekmachines. Hierdoor raden wij onze klanten aan om gebruik te maken van professionele webdesigners die websites zo bouwen dat ze juist gevonden worden en dus ook ‘zoekmachine proof’ zijn.

Het is belangrijk dat uw website goed gevonden wordt door de zoekmachines. Aangezien 97% van de Nederlanders gebruik maakt van Google, richten wij ons ook voornamelijk hierop. Uiteindelijk komen de meeste eerste bezoekers via een zoekmachine, waardoor een Google-proof website dus op den duur klandizie oplevert.

Als u meer informatie over het optimaliseren van uw website wilt, zodat u goed gevonden wordt door de zoekmachines of wilt u een ‘Google-proof’ website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.