Internet draait op WordPress CMS

No Comments

Internet draait voor 19 procent op WordPress CMS

wordpress cms
Tijdens de WordCamp-conferentie in San Francisco heeft Automattic-oprichter Matt Mullenweg, het bedrijf achter het blogplatform dat het opzetten van een blog of website vereenvoudigt, aangegeven dat WordPress achter 18.9 procent van alle websites wereldwijd zit. Dat is 2,2 procent meer dan in 2012. WordPress-software en -mobiele apps zijn het afgelopen jaar meer dan 46 miljoen keer gedownload.

WordPress CMS

Mullenweg geeft aan dat het zich vooral heeft te weten ontwikkelen van een blogplatform tot een contentmanagementsysteem (CMS), een systeem voor toevoegen en bewerken van website inhoud. 69 procent van de gebruikers zou het inzetten als CMS.

De app-bouwplatform is nieuw. 6 procent van de gebruikers hebben het platform afgelopen jaar al gebruikt om apps te ontwikkelen. Naar verwachting van Mullenweg zal WordPress steeds vaker in de toekomst op die manier worden ingezet door zijn gebruikers.

MD Webbureau en WordPress

Als u ook van de mogelijkheden en de simpliciteit van dit CMS systeem gebruik wilt maken, vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

[st_box title=”WordPress website laten maken” type=”success”]90% van de websites die wij maken worden voorzien van het WordPress CMS.
Bekijk onze paketten
[/st_box]

Bron: nu.nl

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.