Professionele website voor weinig geld

No Comments

Professionele website laten maken?

professionele website laten maken
Bij MD Webbureau bent u op het juiste adres als u een nieuw website wilt laten maken. Als ervaren professionals in het ontwerpen en realiseren van websites kunnen wij u ondersteunen en begeleiden in nieuwe maar ook bestaande websites.

 

 

Een goedkoop website laten maken?

Wij houden het erg simpel voor onze klanten. Wij hebben standaard pakketten opgesteld en samen met u bekijken wij welk pakket het beste bij u past. Wij werken met vaste bedragen, zo kunt u al een compleet nieuwe website met WordPress krijgen vanaf €249,-. Betaalbaar en professioneel!

Ja maar, een website met WordPress – wat?

Met WordPress kunt u eenvoudig, zonder technische kennis, een complete website beheren. Het is zeer gemakkelijk om bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s te toevoegen en wijzigen. De website wordt volledig op maat geoptimaliseerd. Dankzij het WordPress CMS systeem kan er makkelijk foto’s en films toegevoegd worden, contact formulier en simpel pagina’s met eigen context aangemaakt worden.

Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar voor de website en de belangrijkste punten hiervan zijn:
[st_unordered listicon=”green plus”]

  • een modern uitziende website met de laatste WordPress CMS systeem;
  • een slider (afbeeldingen wisselaar) toevoegen om in één oogwenk de klant een duidelijk beeld te geven;
  • Google-proof website laten bouwen voor meer klandizie;
  • een gastvriendelijke website voor meer conversie.

[/st_unordered]

Dit zijn natuurlijk slechts een aantal voorbeelden. Voor meer informatie en advies op maat kunt u op elk gewenst moment een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u alles verduidelijken en gaan pas weg als u tevreden bent!

Onze standaard pakketten kunt u hier vinden. Als u nieuwsgierig bent naar onze portfolio, wees dan vrij om deze hier te bekijken. U kunt via de onderstaande links, snel een blik werpen naar de online websites die door ons gerealiseerd zijn:

[st_unordered listicon=”success”]

[/st_unordered]

Als u nog vragen heeft, kunt u via onze contact formulier geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.