Stage (Online) Marketing en Communicatie

Heb jij veel interesse in internetmarketing en ben je gemotiveerd om meer te leren, samen met een pro-actieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kan bij ons zelfstandig werken met elke dag een nieuwe uitdaging. Een commerciële instelling hierbij is uiteraard ook niet onbelangrijk, met goede beheersing van de Nederlandse taal. Lijkt het jouw leuk om in een klein, inspirerend, informeel en uitdagend team stage te lopen? MD Webbureau is per direct zoek naar een getalenteerde en gedreven student om ons team te versterken.

Wat zul je zoal doen?

Tijdens deze stage online marketing in Utrecht zul jij actief leren over alle facetten van online marketing en communicatie. Je kunt zelfstandig aan de slag om concepten te bedenken, uit te werken en te lanceren. Je werkt ook mee aan bestaande concepten. Je kunt hierbij denken aan zoekmachineoptimalisatie en online adverteren. Daarnaast is social media een onderdeel van deze concepten. De werkzaamheden zijn eigenlijk heel divers; af en toe teksten schrijven, eventueel promotiematerialen bedenken en ontwerpen, analyses uitvoeren en alle overige bijhorende werkzaamheden. Je werkt in een klein en informeel team en krijgt alle kansen om je kennis en goede ideeën te laten zien. Jouw werkzaamheden zullen zijn:

 • Marktonderzoeken;
 • Internetmarketing activiteiten;
 • Sales, marketing en communicatie;
 • Teksten schrijven (copywriting);
 • Nieuwe promotiemogelijkheden onderzoeken en voorstellen uitwerken;
 • Een (strategisch) plan maken opstellen voor diverse klanten;
 • Je optimaliseert bestaande content en creëert zelf content.

Functie-eisen

 • Je studeert Communicatie / Media / Marketing of vergelijkbaar;;
 • Bent geïnteresseerd in internetmarketing;
 • Je bent nauwkeurig en klantgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent verantwoordelijk, ordelijk en kunt goed zelfstandig werken;
 • Een must: eigen laptop!

Afhankelijk van je studie, kennis en ervaring kan je takenpakket variëren. Wees dus niet te hard voor je zelf, het kan zijn dat je meedraait met alle bovengenoemde of alleen een deel ervan. Neem contact met ons op en we komen er samen uit.

Wie zijn wij: MD Webbureau

MD Webbureau uit Utrecht is een full service webbureau. Wij hebben een breed aanbod aan diensten. Zodoende kunnen wij klanten met diverse werkzaamheden van dienst zijn. Wij bieden hoogwaardige dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Onze klantfilosofie is dat een langdurige relatie tot duurzamere en waardevollere oplossingen leidt.

Stage bij MD Webbureau

Wij bieden uitdagende, zelfstandige functies in een prettig werkklimaat. Maar wat misschien nog veel belangrijker is: wij bieden onze mensen de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. Stagiair(e)s bij MD Webbureau krijgen volop ruimte zich te ontwikkelen: talent wordt gestimuleerd en inzet wordt beloond. Wij zijn een ambitieus bedrijf welke zich in een groei bevindt en zoals je mag verwachten zonder een 9 tot 5 mentaliteit. Als stagiair ben je direct betrokken bij de strategie en uitvoer van alle lopende projecten: voor diverse klanten in de meest uiteenlopende branches.

Lijkt het je leuk om samen met ons te groeien en te werken bij een informeel, maar toch ook heel serieus bedrijf? Reageer dan met je motivatie en CV via stagemarkt: https://bit.ly/2OROLfA of per mail: info@md-webbureau.nl