Web Design Services

Onderhoud

U hebt net een nieuw website laten maken en u wilt een aantal kleine wijzigingen uitvoeren. Dit zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven toch tegen problemen aan. U weet niet hoe u de wijzigingen kunt uitvoeren of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Uw bezoekers zullen u geen tweede kans geven!

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website bijvoorbeeld te voorzien van een gebruikersvriendelijke CMS of wij kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe lay-out, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Lay-out aanpassingen

Beveiligen en updaten

Mobiel/tablet vriendelijk

Wat wordt er onderhouden?
Het kan zijn dat u teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contact formulier of de melding “Deze pagina kan niet worden gevonden”.

Waarom onderhouden door MD Webbureau?
Indien u op (on)regelmatige basis aanpassingen wilt verrichten, nemen wij dit werk graag voor u uit handen. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan voor een periode van één jaar. Ons uitgangspunt is om onderhoud zo simpel mogelijk te houden. Daarom vindt u geen kleine lettertjes en geen stilzwijgende verlengingen.

Wat kost onderhoud bij MD Webbureau?

De kosten zijn natuurlijk erg belangrijk en wij geven dan ook altijd vooraf de prijs van de te maken kosten. Dat betekent dat we samen met u gaan kijken wat er aangepast moet worden en wij geven dan in detail aan wat elk onderdeel kost. Zo kunt u zelf bepalen wat u laat aanpassen.

Elk project is weer anders met zijn eigen doelen, doelgroep, en mogelijkheden. Onze benadering van projecten start met een diepgaande analyse.

Enkele projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons meer over uw project

Laten we samen kijken naar de beste mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren

Groei online - krijgt de beste, onvergelijkbare, interactieve ervaring gebaseerd op het slimme en innovatieve strategie voor digitalisering. Klaar om te beginnen?

Wat anderen zeggen

[NEXForms id=”2″ ]