SEO volgens Google

No Comments

SEO veranderingen bij Google

matt1
Aantal dagen geleden heeft Matt Cutts (het hoofd van Google’s Webspam team) een video geüpload (staat onderaan dit artikel) waarin hij zelf in 7.5 minuten verteld wat er staat te gebeuren op het gebied van SEO volgens Google zelf. De volgende drie punten zijn voornamelijk de belangrijkste:

1: Penguin 2.0 wordt zeer binnenkort gelanceerd

Dit is eigenlijk het meest belangrijke en hopelijk ook het meest ingrijpende punt. Penguin 2.0 houdt in dat Google zogenaamde black-hat spam kan detecteren (en bestraffen). Er wordt beloofd dat het een groot impact zal hebben. Er zullen hierover dan ook nog vele artikelen over geschreven worden.

2: Boosten van autoriteitssites

Google belooft in de nabije toekomst om sites met autoriteit een boost te geven in de zoekresultaten.

3: Geavanceerde linkanalyse

Google is ook bezig met een nieuw type software zodat ze nog beter de kwaliteit van inkomende links kunnen bepalen. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat dit dan betekent, want momenteel is het nog erg lastig voor Google.

Bekijk de video hieronder om ook achter de overige punten te komen:

MD Webbureau kan er voor zorgen dat dit allemaal geen impact heeft op uw website en verbeterd uw zoekmachine marketing. Als u ook een compleet zoekmachine vriendelijk website wilt, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bron: karelgeenen.nl

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Wij schrijven graag!

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig webbureau en schrijven graag interessante artikelen dat ondersteuning en inspiratie kan bieden bij uw eigen werkzaamheden.

Gratis SEO-analyse!

Wij bieden professionele SEO-diensten die helpen websites beter vindbaar te zijn bij organische zoekresultaten en concurreren wij om de top posities van zeer competitieve zoekwoorden.

Meer interessante artikelen

Bekijk alle artikelen
No Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.